Steam Ay Takvimi Yeni Yıl İndirimlerinde Benden Size 10 Tavsiye


 Çin için yeni bir yılın başlangıcı olan ay yılbaşı yine geldi ve Steam geçen yıl bir indirim düzenlememesine rağmen bu yıl fazlaca oyunda kısmen iyi sayılabilecek indirimler sunma kararı aldı.Kısmen iyi indirimler diyorum çünkü PUBG bu indirim döneminde de fiyatını istikrarla korudu veya Cuphead, Stardew Valley – Divinity Original Sin 2 gibi kaliteli oyunlar %10-%20 gibi indirim adı altında cep yakan satışlarına devam ettiler.

 Uzun lafın kısası gerçekten iyi indirimlerle karşımıza çıkan ve gerçekten parasını hak eden oyun sayısı yok denecek kadar az. Durum buyken ben de size benim oynayıp memnun kaldığım veya çok oynamak isteyip bu indirimlerde alacağım 10 oyundan oluşan bir liste hazırladım. Keyifli Okumalar Efenim!

1) Life is Strange 7.75TL
Life is Strange seçim tabanlı oyunlar arasında en sevdiğim oyunlardan biri; Güzel  atmosferi, zekice planlanmış hikayesi ve enfes müzikleriyle –oyunun bir müziği uzun süredir telefonumun zil sesi, o kadar iyi müzikleri var yani- bu fiyata alabileceğiniz en başarılı oyunlardan biri.
Oyunun bir başka güzel yönü  ise seçim tabanlı oyunlara başlamak için biçilmiş kaftan olması. Oyunumuzun ana karakteri Max zamana hükmedebiliyor, bu sayede  insanlarla olan diyaloglarımızın büyük bir kısmını geriye sarabiliyoruz. 


2) Dont Starve + 1 Dlc 8.00TL
Dont Starve 3 yıldır benim en sevdiğim oyun. Beğene beğene bunu mu beğendin diyebilirsiniz. Haksızsınız canlarım. Dont starve tatlı mı tatlı el çizimleri, birbirinden farklı karakter seçenekleri ve oyunculara büyük özgürlükler sunan mod imkanıyla karşımıza çıkıyor.

Dont starve 6 lira ve Reign of Giants adlı ek paketi 2 lira bu ikili ile uzun süre sıkılmadan örümcek avlayabilir, domuzlarla arkadaşlık kurabilir, yağmur altında ıslanmaktan dolayı delirebilirsiniz.

3) Stick Fight: The Game 7.50TL
Stick Fight adından da anlayacağınız gibi çöp adamlarla oynadağımız bir oyun, bir aksilik çıkmazsa benim de alacağım bir oyun olacak.
Oyunun online modları ve arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz co-op modları da mevcutmuş diye duydum; oynayacak bir arkadaş bulursanız -ben bulamıyoum- kesinlikle alın derim.


4) Plant vs Zombies GOTY Edition 2.50TL
Plant vs Zombies oyun dünyasının klasikleşmiş oyunlarından biri şüphesiz, ben de kendisini çok severim. 2.50 liraya 10 saatten fazla saf eğlence sunan bir oyun kesinlikle önerdiğim oyunlardan biri.


5)  Bully: Scholarship Edition 8.40TL
Bully benim en sevdiğim oyunlardan biri. Bir Rockstar Games oyunu olan Bully kısaca özetlemek gerekirse, hemen hemen herkesin adını en az bir kez duymuş olduğu GTA serisinin Bullworth Academy adlı bir lisede geçen versiyonu. 
Jimmy kardeşimizin yükselişini ve tekrar düşüşünü izlerken aynı zamanda derslere girip çıkıyor, kızlarla sevgili oluyor, hocalarımızın ayak işlerini yapıyoruz.

6) Undertale 9.00TL
Undertale benim  de alacağım oyunlardan biri, eğer oynadıysanız lütfen linç etmeyin..
Güzel bir hikaye sunduğu söylenen oyun hakkında zaten çok fazla olumlu eleştiri mevcut. Umarım dendiği kadar güzel bir oyundur da hepimiz mutlu oluruz. 


7) M&B Warband 10.19TL
M&B eşsiz bir oyun, bu konuda ciddiyim çünkü M&B benzeri bir oyun düşündüğümde beynim sonsuz bir boşluktan başka bir şey üretemiyor.

Bir efsane olmuş M&B 10.19 lira gibi bir fiyata satılınca da bu klasikleşmiş oyunu hala oynamamış insanlar olabilir düşüncesiyle listeye ekledim. 

Oyunda tek başına bir maceraseverken  kısa süre sonra kocaman bir orduya hükmeden şanlı kumandan oluyorsunuz. Bu yolda hepinize başarılar.


8) Tomb Raider 2013 5.24TL
Tomb Raider 2013 bu fiyata alabileceğiniz en yenilikçi ve kaliteli oyun olabilir.
Aksiyonu da bulmacayı da dibine kadar yaşayabileceğiniz Tomb Raider 2013 alabileceğiniz tek Tomb Raider  oyunu da değil. Rise of the Tomb Raider hala tuzlu bir fiyata satılıyor olsa da Tomb Raider Legends veya Underworld de 2 liradan az fiyatlarıyla hala oynanası oyunlar.

9) Plague Inc: Evolved 10.80TL
Plague inc eskinden bir flash oyundu ve o zamanlar da çok eğlenceliydi şimdi daha gelişmiş bir halde ve %55 indirimle Steamde.

Kötü adamı -aslında bir virüsü  veya benzeri bir şey-  oynadığınız oyunun tek amacı var o da yok edilmeden önce tüm insanlığı yok etmek.


10) Cities Skyland 12.25TL
Cities Skyland bir şehir kurma oyunu, potansiyel rakibi Sim City’nin büyük eksiklerini tamamlıyor olmasıyla beğenileri kazandı ve şehir kurma oyunu severlerin gönlünü çalmayı başardı. 
Ben şehir kurma oyunları konusunda çok büyük bilgilere sahip değilim ama Cities Skyland bir şekilde beni çekmeyi başardı. Umarım dedikleri kadar vardır ki aldığıma pişman olmam. 
Oyuna dair tek şüphem çook fazla ek paketin olması, ek paketlerin her biri en fazla birkaç lira olsa da çook fazla olduğundan maliyeti yüksek olacak gibi geliyor, umarım ek paketler olmadan da keyifli bir oyun olur.

+ Bonus : Valve Oyunları
Steam bir Valve kuruluşu bu yüzden en iyi indirimleri Valve oyunlarından elde edebilirsiniz. Left 4 Dead, Portal, Half Life gibi seriler bu konuda en büyük önerilerim.


Hepinize keyifli oyunlar dileyip uzaklaşıyorum, sizin bu süreçte önereceğiniz oyunlar neler? Lütfen aşağıya yazmaktan çekinmeyin.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

10 Adımda Daha Eğlenceli Dead Cells / Oyun Rehberleri

Tatmin Olamadım / Circle / Film Eleştirileri

Zaman Hırsızları Arasında Bir Saat Çiçeği / Momo / Film ve Kitap Eleştirileri